Aanmelding & info

Telefonisch

Neem rechtstreeks contact op met de therapeut van je keuze.

Bel ons op het nummer van de therapiepraktijk 0497 24 74 10 als je niet zeker weet welke therapeut te kiezen of als je andere vragen hebt.

Via het contactformulier

Via dit formulier kan je een aanmelding doen of vragen stellen aan de coördinator van de  praktijk of aan een therapeut van je keuze.

Adres en wegbeschrijving

Lindestraat 9, 9160 Lokeren

Parkeermogelijkheden

Aan de praktijk zelf is een betalende parking.
Op 100m van de praktijk is een parking met parkeerschijf (Knaptandstraat).

Via de oude baan Gent-Antwerpen (N70)

Neem in Lokeren de afslag richting E17 en rij tot de eerste verkeerslichten. Daar sla je links af (Hillarestraat), je rijdt verder rechtdoor, onder de spoorbrug door, je komt in de Kouterstraat, en blijft volgen tot je in de Lindestraat komt.

Via de E17

Neem afrit Lokeren en sla rechtsaf. Aan de 2e verkeerslichten hou je links aan, richting 'Andere richtingen'. Volgende verkeerslichten rechtdoor, onder de spoorwegbrug en een 200-tal meter verder rechts afslaan in de Sterrestraat. Deze straat volledig ten einde rijden (opgelet, je moet enkele keren voorrang verlenen) tot op T-splitsing. Even naar rechts en je komt aan de praktijk.

Met trein of bus

De praktijk ligt op 10 min. stappen van het trein- en busstation. Ga door de Stationsstraat, over de Markt, en ga rechts over Groentemarkt in de Roomstraat. Je komt uit op het Vrijheidsplein. Ga verder tot je een straat ziet met inrijverbod, dat is de Lindestraat.